031.438.02.66
#
Nu aveti produse in cos
Bine ai venit
Intra in cont  | Inregistrare

Politica de confidentialitate



POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1.     Introducere:

SC HELLIMED SRL cu sediul în Bucuresti, Sica Alexandrescu, Nr. 28, Sector 2, înscrisa în Registrul Comertului sub nrJ40/3336/1997, CIF RO4885207, operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr.34245, apreciaza oportunitatea de a face afaceri cu dumneavoastra. Suntem constienti de importanta protejarii confidentialitatii datelor personale motiv pentru care dorim sa va informam asupra Politicii de confidentialitate astfel încât sa puteti decide în cunostinta de cauza daca oferiti SC HELLIMED SRL datele cu caracter personal solicitate.

Accesând si navigând pe acest site va exprimati acordul cu privire la termenii de utilizare descrisi în continuare. În cazul în care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa parasiti acest website.

 

  1. Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal:

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC HELLIMED SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 

Datele furnizate de dumneavoastra vor fi utilizate de SC HELLIMED SRL în scop de servicii de comunicatii electronice (comert electronic), rezolvarea cererilor primite din partea clientilor, furnizarea informatiilor privind produsele si serviciile oferite, reclama, marketing si publicitate.

 

SC HELLIMED SRL se obliga sa aplice (si sa asigure ca si împuternicitii care actioneaza conform instructiunilor acesteia aplica), în legatura cu datele personale ale clientilor sai masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, în special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii/ transfer de date în cadrul unei retele, precum si împotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

 

Datele cu caracter personal care vor fi prelucrate în scopul mai sus mentionat sunt:

  • numele si prenumele;
  • telefon/fax;
  • adresa (domiciliu/resedinta);
  • e-mail;

 

 

 

 

SC HELLIMED SRL poate colecta sau primi date personale de la dumneavoastra, prin utilizarea Site-ului în diferite moduri. Puteti alege sa ne prezentati datele personale si alte informatii prin intermediul diverselor canale de comunicare oferite pe pagina de internet a Site-ului de exemplu, adresele de e-mail ale SC HELLIMED SRL, numere de telefon sau formulare on-line.

 

Colectarea datelor cu caracter personal presupune în mod obligatoriu furnizarea acestora de catre persoanele vizate. Daca aceste date nu vor fi furnizate operatorul va considera acest lucru drept un refuz al persoanei vizate de a-i fi prelucrate datele respective si, implicit de a i se presta serviciul solicitat operatorului.

 

Prin completarea formularului de înregistrare va manifestati în mod expres consimtamântul pentru ca datele dumneavoastra cu caracter personal mai sus mentionate sa fie prelucrate si folosite în viitor de administratorii SC HELLIMED SRL.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanelor vizate, partenerii contractuali ai operatorului.

Totodata, prin prezenta, va aducem la cunostinta drepturile pe care le aveti în calitate de persoane vizate în contextul prelucrarii datelor dumneavoastra personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001, dupa cum urmeaza:

 

  • dreptul la informare (art. 12 din Legea nr. 677/2001);
  • dreptul de acces la date (art. 13 din Legea nr. 677/2001);
  • dreptul de interventie asupra datelor (art. 14 din Legea nr. 677/2001);
  • dreptul de opozitie (art. 15 din Legea nr. 677/2001);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17 din Legea nr. 677/2001); si
  • dreptul de a va adresa justitiei (art. 18 din Legea nr. 677/2001).

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe email la comenzi@shopmed.ro ; comenzi@emedicale.ro ; office@hellimed.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

 




Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice" "Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
Implementarea soluţiilor informatice de tip e-comerce pentru dezvoltarea SC Hellimed SRL
Valoare finantare nerambursabila primita: 513.588,40 RON. Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro