031.438.02.66
#
Nu aveti produse in cos
Bine ai venit
Intra in cont  | Inregistrare

Despre NoiS.C. HELLIMED S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 ca reprezentanta a firmei HELLIGE GmbH – Germania, lider in aparatura pentru cardiologie. Din anul 1999 firma Marquette Hellige a fost cumparata de GE Healthcare din SUA.
Compania Hellimed furnizeaza servicii si echipamente medicale de inalta performanta pentru cardiologie, terapie intensiva, cardiologie interventionala, neurologie, unituri ORL. Compania noastra promoveaza cele mai noi tehnologii din domeniul sanatatii oferind partenerilor sai solutii complexe pentru tratarea pacientilor. Scopul firmei este de a imbunatatii calitatea vietii prin oferirea de solutii pentru diagnosticarea timpurie si prevenirea bolilor de inima.
Hellimed este distribuitor autorizat General Electric Healthcare, Cordis – Johnson & Johnson, Biosense Webster – Johnson & Johnson, Otopront – Germania, Cortex – Germania . Compania asigura service si suport pentru produsele comercializate. Produsele comercializate sunt pentru cardiologie: electrocardiografe, testare la efort, holter de ecg, holter de tensiune, defibrilator, monitoare pacienti, pulsoximetre, incalzitor sange, ventilatoare pacienti, sistem de hemodinamica si electrofiziologie, sistem tridimensional Carto, consumabile pentru cardiologie si terapie intensiva, unitati pentru ORL, catetere diagnositc, catetere de ablatie, stent, teci, catetere ghid si alte consumabile necesare in cardiologia interventionala.

General Electric Healthcare este lider mondial in livrarea de solutii si servicii medicale de calitate superioara. Experienta vasta a companiei GE in domeniul de imagistica, cardiologie, terapie intensiva, ii ajuta pe medici din toata lumea sa previna, diagnosticheze, informeze, trateze si monitorizeze bolile, astfel pacientii isi pot trai viata din plin. Gama larga de produse si servicii GE Healthcare pot diagnostica mai bine si mai devreme tratamentul de cancer, bolile de inima, bolile neurologice. Scopul GE Healthcare este de a livra solutii pentru detectia si tratarea timpurie a bolilor. GE Healthcare este prezent in peste 100 de tari in toata lumea.
Pentru mai multe informatii despre GE accesati www.gehealthcare.com.

Divizia medicala de aparatura si consumabile de diagnostic Johnson & Johnson este lider in segmentul de piata cardiovascular. Biosense Webster
( www.biosensewebster.com ) este recunoscut mondial ca lider in tratarea aritmiilor cardiace. Ghidat dupa nevoile cardiologilor, electrofiziologilor Biosense Webster este pionierul cu o mostenire de mai bine de 30 de ani. Cordis ( www.cordis.com ) parte a J&J este unul dintre cei mai renumiti producatori din lume in dezvolatarea si producerea de tehnologii in cardiovascular, endovascular si biliar. Cu ajutorul produselor Cordis se trateaza milioane de oameni din toata lumea.

Firma Hellimed asigura service, garantie si postgarantie pentru aparatura comercializata.

Misiunea firmei este de a furniza produse si servicii de calitate clientilor sai precum si de a le oferi cele mai noi solutii din domeniu medical pentru preventia bolilor.

Impreuna pentru Sanatate !
Programul Operaţional Sectorial "Creşterea Competitivităţii Economice" "Investiţii pentru viitorul dumneavoastră"
Implementarea soluţiilor informatice de tip e-comerce pentru dezvoltarea SC Hellimed SRL
Valoare finantare nerambursabila primita: 513.588,40 RON. Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro